keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Vihje!

Miten spraypullo ja kittilasta liittyvät toisiinsa?

Spraypullo ja kittilasta liittyvät toisiinsa pilkutuksen merkeissä.

Spraypullolla ruiskutetaan vähän täpliä kitatun kohteen kitin päälle, sitten läplät hiotaan pois ja niihin kohtiin, mihin spraytä on jäänyt lommo ja se pitää kitata uudestaan. Pilkutuksella myös huomataan, että onko kappale suora.

Mennin blogista näkee paremmin kuvien kera. -->
http://mennipinnalla.blogspot.fi/

Kun tämän tajusimme(Menni, Sanna, Osku, mä Emilia ja Aina) niin vihje jatkui QR koodin mukaan!
Päädyimme siihen, että ohjaaja Marikan luota kysyimme kirjekuorta, mutta ennen että saisimme tämän kirjekuoren piti vakuuttaa Marikalle MIKSI meille se kirjekuori pitäisi antaa! :)
Noh kirjekuori johdatti meidät maalivaraston seinän taakse jossa sijaitsi kaikenlaisia puskurin osia ynnämuuta sellaista. Sieltä kaiken ihmeellisen joukosta Osku löysi jonkun auton osia joissa oli tämä kuuluisa sininenteippi raksin muodossa. Tästä se sitten lähti ja ruvimme Oskun ja Ainan kanssa tekemään yhtä niistä osaa! Menni ja Sannalla kun oli pahasti kesken edellinen työ, mutta reilua kuitenkin on ne pitää tässä porukassa vaikka he eivät tehneet näitä osioita mitä Oskun kanssa teimme sillä Aina ei pahemmin osallistunut touhuun! Ps. Menni ja Sanna kuitenkin puuhasivat alussa eniten! reippaita nuorukaisia! <3

Tässä vähän koostetta/selostusta siittä mitä teimme Oskun kanssa sille osalle.

1. Putsaus (vedellä)
2. Hionta P120:sella.

3. Näkyy kuvasta!.


4. Koneella hionta! koko tsydeemi! Hiomapaperina käytimme P180.


5. Putsaus öö rasvanpoistoaineella.


6. Tästä lähti sitten kittaaminen.

7. Kittaus kun oli saatu valmiiksi ja se oli hiottu niin Osku ruiskutti siihen jtn spraymaalia.
Jatkosta en osaa sanoa sillä lähdin bussiin. Osku saatto jäädä maalaamaan osaa! Mutta jatkan kunhan pääsen takaisin halliin sillä torstai että perjantai meillä on  tulityökorttikoulutusta ja vielä talviloman jälkeenkin kai pari päivää sitä. Noh lusittavan sekin on! ja hyvähän sekin on käydä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti